"Citadel"privlači drugu najveću međunarodnu publiku od svih novih serija u povijesti Prime Videoa; Joe Russo će režirati cijelu drugu sezonu - Netflix News (2023)

“Citadel”privlači drugu najveću međunarodnu publiku od bilo koje nove serije u povijesti Prime Videoa; Joe Russo spreman je režirati cijelu drugu sezonu

Špijunski triler braće Russo obnovljen je za drugu sezonu na Prime Video

Premijerna epizoda Citadele besplatna je za gledanje bez članstva na Prime Video i Amazon Freevee počevši od 26. svibnja, a cijela 1. sezona dostupna je za uživanje na Prime Videou

CULVER CITY, Kalifornija-25. svibnja 2023.-Prime Video je danas objavio da je obnovio globalnu hit seriju Citadel za druga sezona s Joeom Russom koji će režirati svaku epizodu i izvršnim producentom Davidom Weilom koji se vraća kao showrunner. Špijunski triler-s Richardom Maddenom i Priyankom Chopra Jonas u glavnim ulogama, te Lesley Manville i Stanley Tucci-nastavlja uživati ​​veliki uspjeh u zemljama diljem svijeta, uključujući Indiju, Italiju, Brazil, Južnu Afriku, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD. It is Prime Video je druga najgledanija nova originalna serija izvan SAD-a i četvrta najgledanija u svijetu. Sve epizode Citadelove premijerne sezone bit će dostupne korisnicima Prime Videoa počevši od petka, 26. svibnja.

S obzirom da su sve epizode Citadele dostupne za pijančevanje, prva će epizoda biti besplatna za strujanje bez članstva na Prime Video i usluga podržana oglasima Amazon Freevee na ograničeno vrijeme. U zemlji će se premijerna epizoda emitirati mjesec dana na Amazon Freeveeu počevši od petka, 26. svibnja. Izvan SAD-a, prva epizoda Citadele bit će dostupna za strujanje bez Prime članstva na Prime Video u više od 240 zemalja i teritorija od petka , 26. svibnja-nedjelja, 28. svibnja.

“Citadel je doista globalni fenomen”, rekla je Jennifer Salke, voditeljica Amazona i MGM studija.”Naš je cilj uvijek bio stvoriti novu franšizu utemeljenu na izvornom IP-u koja bi povećala međunarodnu publiku Prime Videoa. Ova je emisija privukla ogroman broj novih međunarodnih kupaca Prime Videou. Njegova ogromna svjetska debitantska publika dokaz je Joea i Anthonyja Russoa izuzetnu viziju, nevjerojatne talente Richarda Maddena, Priyanke Chopra Jonas, Lesley Manville i Stanleyja Tuccija te neumoran rad kreativnih timova, glumačke postave i ekipe. S obzirom na ogroman broj naših kupaca koji su prihvatili ovu seriju, nismo samo sam oduševljen što dijelim premijernu epizodu Citadele globalno bez članstva, ali također potvrđujem da će se serija vratiti za drugu sezonu.”

“AGBO je oduševljen što se upušta u ovu sljedeću fazu špijunskog svijeta s Jen, Vernonom i cijelim timom u Amazonu”, rekli su izvršni producenti Anthony i Joe Russo.”Inovativno pripovijedanje Citadele utrlo je put za nevjerojatnu, svjetsku suradnju s kreativcima ispred i iza kamere.”

O Citadeli:

Prije osam godina, Citadela je pala. Neovisnu globalnu špijunsku agenciju-zaduženu za očuvanje sigurnosti svih ljudi-uništili su operativci Manticorea, moćnog sindikata koji manipulira svijetom iz sjene. Padom Citadele, elitnim agentima Masonu Kaneu (Richard Madden) i Nadii Sinh (Priyanka Chopra Jonas) izbrisana su sjećanja jer su za dlaku izvukli živote. Od tada su ostali skriveni, gradeći nove živote pod novim identitetima, nesvjesni svoje prošlosti. Sve do jedne noći, kada Masonu u trag uđe njegov bivši kolega iz Citadele, Bernard Orlick (Stanley Tucci), koji očajnički treba njegovu pomoć da spriječi Manticore u uspostavljanju novog svjetskog poretka. Mason traži svoju bivšu partnericu Nadiu, a dvije špijunke kreću u misiju koja ih vodi diljem svijeta u pokušaju da zaustave Manticore, dok se bore s vezom izgrađenom na tajnama, lažima i opasnoj, ali besmrtnoj ljubavi.

Iz studija Amazon i AGBO braće Russo, Citadelu su izvršni producirali Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot i Scott Nemes za AGBO, s Davidom Weilom kao showrunnerom i izvršnim direktorom proizvođač. Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner i Scott Rosenberg rade kao izvršni producenti za Midnight Radio. Newton Thomas Sigel i Patrick Moran također su izvršni producenti.\

Citadel je debi značajne globalne franšize. U izvršnoj produkciji AGBO-a braće Russo, Citadel i njegove naredne serije putuju svijetom s međusobno povezanim pričama. Svaka serija Citadela je lokalno kreirana, producirana i snimljena u regiji, au njoj glume vrhunski talenti, tvoreći zasebnu globalnu franšizu. Serije su već u tijeku u Italiji i Indiji, u kojima glume Matilda De Angelis, Varun Dhawan i Samantha Ruth Prabhu.

O Prime Video

Prime Video kupcima nudi golemu kolekciju filmova, serija i sportova – sve to dostupno za gledanje na stotinama kompatibilnih uređaja.

· Uključeno u Prime Video: gledajte filmove, serije i sportove, uključujući nogomet četvrtkom navečer. Uživajte u serijama i filmovima, uključujući dobitnike Emmyja The Marvelous Mrs. Maisel i Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls, satiričnu dramu o superjunacima nominiranu za Emmy, The Boys i velike hitove The Lord of The Rings: The Rings of Power, Tom Clancy’s Jack Ryan, Shotgun Wedding, Samaritan, Thirteen Lives, The Tender Bar, Being the Ricardos, The Tomorrow War, Reacher i Coming 2 America. Glavni članovi također dobivaju pristup licenciranom sadržaju.

· Prime Video Channels: Prime članovi mogu dodavati kanale kao što su HBO Max, discovery+, Paramount+, BET+, MGM+, ViX+, PBS KIDS, NBA League Pass, MLB.TV, STARZ i SHOWTIME-bez dodatnih aplikacija za preuzimanje i nije potreban kabel. Platite samo one koje želite i otkažite bilo kada. Pogledajte cijeli popis kanala dostupnih na amazon.com/channels.

· Posudite ili kupite: uživajte u novim filmovima za posudbu ili kupnju, cijelim sezonama trenutnih TV emisija dostupnih za kupnju i posebnim ponudama samo za članove Prime.

· Trenutačni pristup: gledajte kod kuće ili u pokretu uz izbor stotina kompatibilnih uređaja. Stream s weba ili pomoću aplikacije Prime Video na pametnom telefonu, tabletu, set-top boxu, igraćoj konzoli ili odabranom pametnom TV-u.

· Poboljšana iskustva: Iskoristite svako gledanje uz sadržaj kompatibilan s 4K Ultra HD i High Dynamic Range (HDR). Zavirite iza kulisa svojih omiljenih filmova i TV emisija uz ekskluzivni X-Ray pristup koji omogućuje IMDb. Sačuvajte ga za kasnije s odabranim mobilnim preuzimanjima za izvanmrežno gledanje.

Prime Video samo je jedna od mnogih pogodnosti kupnje, uštede i zabave uključenih u članstvo Prime, zajedno s brzom, besplatnom dostavom milijuna artikala koji ispunjavaju uvjete za Prime na Amazon.com, ultrabrzom dostavom i preuzimanjem namirnica , neograničenu pohranu fotografija, ekskluzivne ponude i popuste, uštedu na recept i pristup glazbi, knjigama i igrama bez oglasa. Da biste se prijavili ili započeli 30-dnevno besplatno probno razdoblje za Prime, posjetite: amazon.com/prime.

Amazon Freevee

Amazon Freevee je streaming video usluga s tisućama vrhunskih filmova i TV emisija, uključujući Originals i FAST kanale, dostupnih u bilo koje vrijeme, besplatno.

· Ekspanzivan katalog: Amazon Freevee nudi gledateljima ambiciozne Originale, uključujući Bosch: Legacy; Emmyjem nagrađena sudska emisija Judy Justice; drama o odrastanju Srednja škola; reality dizajnerska serija Hollywood Houselift s Jeffom Lewisom; humoristična serija Sprung; glazbeni dokumentarac Post Malone: ​​Runaway; drama pljačke Poluga: Iskupljenje; špijunski triler Alex Rider; i sportske dokumentarne serije UNINTERRUPTED’s Top Class: The Life and Times of the Sierra Canyon Trailblazers. U kombinaciji s uvijek ažuriranom bibliotekom vrlo privlačnih hit filmova i TV emisija u širokom izboru žanrova i katalogom s više od 200 FAST kanala, uključujući Judy Justice i Crime 360; Amazon Freevee korisnicima isporučuje sadržaj koji bi očekivali vidjeti na plaćenoj usluzi.

· Besplatno: cijeli katalog sadržaja na usluzi je besplatan. Nisu potrebne plaćene pretplate.

· Ograničeni oglasi: Freevee kupcima pruža vrlo tražen sadržaj uz ograničeno oglašavanje.

· Trenutačni pristup: Freevee je dostupan kao aplikacija na Fire TV-u, Fire tabletima i unutar aplikacije Prime Video. Freevee je dostupan kao aplikacija na uređajima trećih strana uključujući Roku, Samsung pametne televizore (modeli 2017.-2021.), Apple TV 4K, Apple TV HD, Comcastov Xfinity Flex, Xfinity X1, Chromecast s Google TV-om, NVIDIA SHIELD i druge Android TV uređaje , Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 i PlayStation 5 konzole, kao i LG Smart TV (modeli 2018-2021). Aplikacija je također dostupna na iPhone, iPad i Android mobilnim uređajima.

Da biste saznali više o Amazon Freevee, posjetite www.amazon.com/freevee i pratite @AmazonFreevee.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 04/27/2023

Views: 6256

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.